Onze diensten

Voor particulier & bedrijf

Een kleine greep uit onze specialisaties

Bouw van hallen & loodsen
Spanten 
Stalen deuren Dak/wandbekleding
Trappen & leuningen
Overkappingen
Poorten
Diverse Hekwerken
Stallingen voor fietsen
Bloembakken
Cortenstaal
Knip- en zetwerk van staal, 
RVS en aluminium
Laswerkzaamheden
En veel meer...

Gespecialiseerd in ├ęcht vakwerk

Wij hebben de afgelopen jaren ons specialisme uitgebreid waardoor u bij ons terecht kunt voor allerlei staalwerkzaamheden. Om de duurzaamheid hiervan te kunnen garanderen, worden de materialen vaak verzinkt of gepoedercoat, waardoor er een breed gamma aan RAL-kleuren beschikbaar is. Vanuit onze passie voor staal staan wij ook altijd open voor nieuwe en uitdagende projecten. Hieronder een kort overzicht van ons aanbod, maar aarzal niet om ons te contacteren bij eventuele vragen.

Advies

HP Steel staat al jarenlang synoniem voor alles met staal te maken heeft. Wij kunnen snel, effectief en flexibel inspringen op uw vragen. Wij zijn in staat om elke opdracht te voorzien van het juiste advies.

Calculeren

Wij luisteren naar uw wensen en proberen deze naadloos aan te laten sluiten op de offerte.

Ontwerpen

Wij realiseren uw plan van bouwtekening tot en met realisatie en onderhouden korte lijnen met onze opdrachtgever. Aan de hand van uw wensen en de calculatie gaan wij aan de slag met een ontwerp, zo krijgt het project visueel vorm. Tevens beschikken wij over tal van voorbeelden om zo met de klant te kunnen sparren tot het gewenst eindresultaat.

Voorbewerking

Elke constructie vraagt om maatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in zowel maatwerk in staal als in RVS. Wij beschikken over verschillen knip- en zetmachines waar wij het materiaal mee kunnen bewerken. Ook hebben wij een ruime ervaring in allerlei lasprocessen. Ongeacht of het nu gaat om kleine of grote klussen, enkele stuks of serieproducten, zakelijk of particulier. Wij hanteren verschillende methodes om het staal te bewerken, o.a. boren en frezen, zagen, slijpen en lassen, maar ook knippen, zetten en kanten.

Nabewerking

Om de duurzaamheid van staal te kunnen garanderen, roest te voorkomen en het te beschermen tegen invloeden van buitenaf, moet het soms nagewerkt worden. Hiervoor kunnen we de volgende methodes gebruiken: natlakken, thermisch verzinken, menien en/of poedercoaten,

Transport

Wij beschikken bij HP Steel over eigen transport voor het vervoer en het eventueel plaatsen van staal en constructies. Denk hierbij aan hef- en hijsmateriaal. Hierdoor bent u als klant verzekerd van kortere levertijden en behouden we samen de controle over elk project.

Montage

Wij beschikken over gekwalificeerde medewerkers met jarenlange ervaring op opdrachten die een hoge mate van afwerking vereisen. Uw project kunnen wij dus van A- tot Z leveren. 

HP Steel

Al 3 generaties lang passie voor staal met oog voor het kleinste detail!

Contactinfo

Tomeikerweg 10
6161 RB Geleen
046 202 11 19
contact@hpsteel.nl

Volg ons