Over HP Steel

Al 3 generaties lang...

Generatie op generatie passie voor staal

Wij zijn een familiebedrijf dat al drie generaties (lang) vol passie en overgave in de staalindustrie actief is. Onze werkgebieden zijn heel gevarieerd, van eenvoudig tot zeer complex.
Zowel voor staal, aluminium en RVS kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructies zijn wij thuis in zowel de bouw- als in de privésector. Welke stijl u ook verkiest, wij bieden graag unieke en tijdloze creaties. Elk werk is maatwerk, alles is dan ook perfect aanpasbaar aan uw wensen. Ieder project is anders, wij helpen u graag verder in het bedenken en ontwikkelen van een passende constructie hetgeen u wilt realiseren. Onze dienstverlening loopt van advies en ontwerp tot productie en montage, maar ook calculatie en transport zijn bij ons in goede handen.

Onze kennis, ervaring en creativiteit garanderen een kwalitatief hoogstaand product. Als vertrouwde en gevestigde waarde, bieden wij unieke ontwerpen naargelang uw wensen. Wij staan open voor uw specifieke wensen in maatwerken. Onze kracht is flexibiliteit.

Wij werken met oog voor detail en gaan steeds voor een vlekkeloze afwerking. Tevreden klanten is wat ons motiveert. Wij kenmerken ons door persoonlijk contact, met één vast aanspreekpunt.
Zowel industrie, handel als particulier kunnen ten alle tijden bij ons terecht. Wij komen graag bij u langs om u de beste oplossing aan te bieden, want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.
BEKIJK ONZE DIENSTEN

HP Steel

Al 3 generaties lang passie voor staal met oog voor het kleinste detail!

Contactinfo

Tomeikerweg 10
6161 RB Geleen
046 202 11 19
contact@hpsteel.nl

Volg ons